TERMENI SI CONDITII

Socks Market

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii si condițiile de utilizare a site-ului www.socksmarket.md

 Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enuntate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecințele ce decurg din aceasta.

 Administratorul site-ului www.socksmarket.md își rezervă dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 Continutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală.

 Continutul acestui site NU poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decat cele expres și legal permise. Extragerea oricaror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere si fără a avea în prealabil un consințămînt scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor și condițiilor.

 Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui continut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

 Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterala a contractului

 Vă rugăm să vă asigurati că ați verificat specificațiile produsului și compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre www.socksmarket.md sunt reglementate oficial.

 Administratorul www.socksmarket.md face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

 Drept aplicabil

 Prin folosirea site-ului www.socksmarket.md, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile vor guverna Termenii si condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori si administratorii www.socksmarket.md. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar daca rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile în vigoare.

 Disponibilitatea serviciului www.socksmarket.md își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.socksmarket.md în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

 Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitati să ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.